Over Essensia

De stuwende kracht achter Essensia: Passie en enthousiasme!

Ik kan passie en enthousiasme overbrengen vanuit  mijn levenservaringen, opleidingen en coaching.  Mijn grootste drijfveer is om mensen te helpen en ze terug te brengen naar hun essentie, hun puurheid.

Daarom speelt het woord Puur een persoonlijk rol en heeft het een inhoudelijke betekenis voor de opleidingen die de trainers binnen Essensia geven. Handelen en spreken vanuit je eigen authenticiteit. Wees puur en liefdevol naar jezelf en de anderen!

PERSOONLIJK – UNIEK – UITDAGING – RESULTAAT
Elke letter van het woord Puur heeft een waardevolle betekenis. Essensia werkt Puur en zuiver vanuit eigen levenservaringen en inzichten.

Iedere cursist in de opleiding wordt begeleid in zijn of haar Persoonlijk proces, want iedereen is Uniek.

Geloof erin dat je goed bent zoals je bent; het is oké, jij bent oké! Het is een Uitdaging om naar je essentie te gaan, maar die stap brengt je naar de Resultaten die jij graag wil.

Tijdens je persoonlijke ontwikkeling kom je erachter:
• Wie ben ik?
• Wat wil ik?
• Wat zijn mijn talenten?
• Waar voel ik me goed bij?

Je krijgt niet alleen antwoorden op deze vragen. We geven je tijdens de opleidingen de handvatten om antwoorden te vinden op de vraag:
Hoe doe ik dat? 
Hoe weet ik wie ik ben ?
Hoe vind ik mijn talenten ?

Door de drukte van elke dag staan we niet meer stil bij ons zelf en leven we op routine. 
Door inzicht te krijgen en te ontdekken wat je waardes zijn, wat jij belangrijk vindt in je leven, en door je talenten verder te ontwikkelen, ontdek je wie je werkelijk bent en wat je graag wil, daar krijg je energie van en zo neem je de regie over je leven in eigen handen.

Marina’s ervaringen en enthousiasme brachten een team bijeen dat wekelijks samen rond de tafel zit om te brainstormen. De medewerkers van Essensia stellen de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal en ondersteunen mensen die vastzitten in belemmerende patronen en gewoontes.

 

 

“Essensia helpt jou zoeken naar de essentie van wie je werkelijk bent, de kern van je eigen ik.”

Wordt bewuster van wie je werkelijk bent en wat je wil.

Een opleiding bij Essensia is een mooi cadeau aan jezelf.
Je gaat op reis in jezelf naar een betere communicatie met jezelf en de anderen.

Even stilstaan bij jezelf om er in kleine stapjes achter te komen wat je nu het liefst zelf wilt en waar jij je goed bij voelt.
Zo leren we je bewust keuzes te maken vanuit je hart.
Wij helpen je om in je eigen kracht te staan, bij jezelf te komen en te blijven want zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Lees meer