Puur NLP

Een NLP-opleiding geeft je vele mogelijkheden om blokkades op te lossen. Je leert hoe je denkt en hoe het komt dat andere mensen anders denken. Door aannames, overtuigingen en gewoontes die al heel jong aangeleerd worden of die je overneemt van je opvoeders of begeleiders.
Daar ga je dan de wereld mee in. In de NLP-opleiding ga je dieper in op hoe jij denkt, wie je bent en leer je ontdekken wat je waarden zijn en wat jij belangrijk vindt in het leven. Je leven wordt niet gevormd door wat je overkomt maar door hoe je er mee omgaat.
De structuren in je communicatie ontdekken spelen daarbij een belangrijke rol. Je krijgt tijdens de opleiding tools aangereikt die je kunt gebruiken in het dagdagelijks leven in de omgang met je partner, collega’s op je werk of in je privéleven. Zodat jij je goed voelt en de mensen waar je mee omgaat ook. Dat is de winst van een betere communicatie.
Je leert je bewust te worden van je onbewuste innerlijke processen. Doelen te stellen en ze te bereiken op een effectieve manier staat centraal in de NLP-practioner opleiding. Kortom je wordt je bewust van wie je werkelijk bent en wat je wilt.

Gedurende 5 maanden gaan we in de opleiding NLP-practitioner op zoek naar jezelf door oplossingsgericht te werken:

 • Het oplossen van problemen uit je verleden.
 • Het bereiken van doelen in de toekomst.
 • Het vergroten van je zelfvertrouwen.
 • Het uitoefenen van invloed op je eigen leven en dat van anderen.
 • Het sneller oplossen van conflicten, zowel privé als zakelijk.
 • Het succesvol doorvoeren van veranderingen.
 • Het beter begrijpen van jezelf en anderen.
 • Het oproepen van een positieve stemming.
 • Het verbeteren van je intieme en zakelijke relaties.
 • Het snel overwinnen van je angsten.

We werken in een groep van maximum 12 cursisten, en er is meestal een mannelijke en een vrouwelijke trainer aanwezig tijdens de opleiding. Dit is belangrijk zodat zowel vrouwelijke als mannelijke energie de groep kan ondersteunen en er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Tijdens de opleiding zal er dan ook tijd gemaakt worden om met elke cursist individueel een 1 op 1 coaching gesprek te hebben met een van de trainers. Dit omdat wij persoonlijke ondersteuning tijdens je groeiproces heel belangrijk vinden.

Er wordt op een creatieve en aangename manier afgewisseld tussen theorie en praktijkoefeningen om zo te ervaren hoe je door inzichten te krijgen verandering teweeg kunt brengen.

Ook wordt er gezorgd dat er voldoende ruimtes ter beschikking zijn zodat je ongestoord en rustig de oefening kunt uitvoeren om zo het beste in jezelf naar boven te halen.

 

 

 

NLP is de afkorting van: Neuro – Linguïstisch – Programmeren, het is een methode voor communicatie en innerlijke verandering. Je kan het verwoorden als een verzameling  van denkmodellen en technieken met als doel de gedachten, gevoelens en gedragingen van jezelf of anderen te begrijpen en eventueel te wijzigen.

 • Neuro‘ verwijst naar ons neurologische systeem, de wijze waarop we onze zintuigen gebruiken ons zicht, gehoor, gevoel, smaak en reuk  om onze ervaringen om te zetten in bewust en onbewust denken.
 • Linguïstisch‘ heeft te maken met taal, onze verbale en non- verbale communicatie. De wijze waarop we onze taal gebruiken om aan onze ervaringen betekenis te geven en de manier waarop we die ervaringen overbrengen op onszelf en op anderen.
 • Programmeren‘ verwijst naar de manier waarop we informatie over de wereld rondom ons en onze ervaringen inwendig ‘coderen’ tot een persoonlijk wereldbeeld.

 

NLP vergroot door middel van taal en communicatie je invloed op onbewuste brein processen. Als je kunt benoemen wat er gebeurt tijdens je eigen denkprocessen, dan maak je jezelf hiervan bewust. Dit bewustzijn helpt je om je beter te voelen, en om tot een betere communicatie te komen.

Bij NLP leer je hoe je eigen manier van denken tot stand komt. Deze manier heb je geleerd als kind, als puber, als jongvolwassene. Je hebt denkwijzen en -patronen overgenomen of ontworpen naar het voorbeeld van je ouders, opvoeders en leerkrachten. Je hebt ideeën voor waar aangenomen en toegepast in je leven. Deze ontwikkeling maken we allemaal mee en is heel normaal, maar het is goed om je af te vragen hoe jouw denken tot stand komt. NLP helpt je daarbij.

 

 • Voor mensen die zich zowel persoonlijk als op professioneel vlak willen ontwikkelen.
 • Voor personen die doelen willen bereiken en nieuwe kansen willen creëren.
 • Voor iedereen die goed wil leren communiceren, zowel privé, op het werk of in een relatie.
 • Voor jezelf als je effectiever wil communiceren met jezelf en de anderen.
 • Als je een betere balans wil tussen denken, voelen en doen.

De investering in je zelf 2495.00 Euro       

Spreiding van betaling is mogelijk.

 

 

Op een prachtige locatie midden in de natuur in Limburg  België.
“Dommelhof” Toekomstlaan 5
                           3910 Pelt

”  De Houborn” Houborn 44 
                             3960 Bree
                       

 

Opleiding NLP  2021 
Van maart 2020 tot juni 2021 
16 dagen van 10.00 tot 17.00 uur 

Blok 1: zaterdag en zondag 20-21 maart 
Blok 2: zaterdag 3-10- 17 -24 april
Blok 3: zaterdag  1-8-15-22  mei
Blok 4: zaterdag 5-12-19-26 juni
Blok 5: zaterdag 3- 10 juli

Avondopleiding NLP
Van maart tot september 2021
24 maandagavonden
van 18.00 uur t0t 22.00 uur

Blok 1: Maandag 8-15- 22-29 maart 2021
Blok 2: Maandag 5-12-19-26 april 2021
Blok 3: Maandag 3-10-117-24 mei 2021
Blok 4: Maandag 7-14-21-28 juni 2021
Blok 5: Maandag 5-12 juli 2021
Blok 5: Maandag 23-30 augustus
Blok 6: Maandag 7-14-21-28 september

Zaterdag opleiding NLP

Marina Janssen
Rudi Genbrugge

Avondopleiding NLP

Marina Janssen
Rudi  Genbrugge

Wat zeggen onze cliënten?

Het was voor mij een ondersteuning.

Bij de NLP-practitioner opleiding van mij was Marina assistente. Ze was altijd heel alert om te kijken waar hulp of aandacht nodig was maar ze drong zich nooit op. Het was voor mij een ondersteuning dat Marina gegeven wou delen dat zij het bij aanvang van haar NLP cursus ook moeilijk had met de NLP-taal en de engelse termen Zij is niet de dame van het hoge woord, leeft en luistert van uit haar hart, is eerlijk, oprecht en heeft veel kennis van de NLP- theorie- inhouden; wat voor mij heel belangrijk is omdat ik dit verwacht van lesgevers en assistenten. Mij blijft vooral de liefdevolle ondersteuning bij en haar sprankelende positieve ingesteldheid.

Miek De Smet

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid.

Door NLP technieken heb ik geleerd hoe ik in mijn kracht kan gaan staan. Marina heeft me geholpen zodat mijn zelfvertrouwen gegroeid is. Ik heb dit echt gemerkt in de dagen dat ik dat nodig heb en pluk er nog steeds de vruchten van.
Marina is een oprecht fijn mens, waarbij ik me snel goed bij voelde.

Evi Delissen

Andere opleidingen

Hypno puur
Hypno puur

Wat is hypnose wel en wat is het niet? Het is niet: Dat je van de wereld af bent en niks meer hoort Slapen Je controle...

Maximum aantal deelnemers: 15
Duur: 15 dagen
Zingeving en spiritualiteit
Zingeving en spiritualiteit

Zingeving en spiritualiteit kom je automatisch tegen als je aan persoonlijke ontwikkeling doet. In deze opleiding gaan we dieper in op de zin van je leven,...

Maximum aantal deelnemers: 15
Duur: 15 avonden