Life-coaching

 

 

Hou je van ’n één op één gesprek met diepgang en inzichten? Dan is life-coaching  iets voor jou. Ik werk samen met mijn cliënten vanuit verbinding. We bespreken samen wat je wilt en wat je doelen zijn. Waar loop je tegen aan waar je graag verandering in wil brengen?
Wie ben je en hoe werkt het voor jou het beste?
Hoe blijf je dicht bij jezelf zodat je helemaal tot bloei kan komen.

Ik help je zoeken naar handvatten die nauwgezet op jou afgestemd zijn. Als coach benader ik je persoonlijk en eenvoudig. In korte tijd ervaar je de  resultaten die toepasbaar zijn in de praktijk. Uit ervaring met cliënten weet ik dat bij veel mensen  de balans in hun leven zoek is door problemen op het werk of in het privéleven. In een life-coach sessie help ik je om deze balans te herstellen. Zo functioneer je beter en voel je hoe je sterker wordt. Dit heeft effect op alles wat je wilt, doet en voelt, zodat je leven op verschillende fronten beter en aangenamer wordt.

Ik geef advies en begeleiding op een eenvoudige wijze. Hiermee vind je de kern van je struikelblokken, blokkades en problematiek en leer je waar het werkelijk om gaat.  Mijn unieke, persoonlijke benadering en m’n sterk ontwikkelde intuïtie creëren een vertrouwde sfeer. Je leven is weer in balans op de werkvloer, bij gezinsproblematiek, in de omgang met kinderen, bij individuele problemen, in liefdesrelaties en tijdens en/of na een relatiebreuk.

Ik ben geen theoreticus. Mijn grote kracht is mijn intuïtie. Ik voel haarfijn aan of iemand zijn potentieel wel goed benut en of iemand in balans is of niet. Ik stel de juiste vragen en weet  liefdevol  te confronteren zodat ik de juiste snaar kan raken om iemand verder te helpen in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.

Als NLP– en  hypnose coach  ga ik ervoor om samen met jou je obstakels te overwinnen en  je doelen te realiseren. Daarvoor put ik zowel uit de kennis van de vele opleidingen als uit mijn eigen levens- en spirituele ervaringen.

Klik hier om een afspraak te maken.

“Als coach help je mensen om een betere versie van zichzelf te worden.”

Er zijn veel mensen die het moeilijk hebben. Het leven heeft veel mooie kanten, maar laten we eerlijk zijn, er is ook een hoop pijn, verdriet en teleurstelling. Geen mens blijft van dit leed volledig bespaard. Het zijn lessen waaruit we te leren hebben.

We hebben allemaal te maken met obstakels, grenzen en problemen die ons ervan weerhouden om het leven te leiden wat we graag willen. Deze obstakels kunnen reëel en fysiek zijn, maar vaak speelt onze innerlijke wereld een bepalende rol in onze gevoelens, ons gedrag en ons leven. Angsten houden je bijvoorbeeld tegen om actie te ondernemen om je doelen te realiseren.  

Je overtuigingen over jezelf en de wereld waarin je leeft hebben een grote invloed. Ze bepalen alles wat je doet. Ze bepalen of je jezelf iets waard vindt of niet, of je voor iets kiest of niet, of je doorzet of niet…

Marina besloot na vele tegenslagen dat het anders moest: niet haar uitgangspunt, maar actie, groei en ontwikkeling zouden bepalen hoe haar leven zich in de toekomst ontwikkelde. Zo richtte ze zich bewust op haar persoonlijke ontwikkeling – als coach – trainer – musicus – schrijfster en als mens.

NLP en hypnose zorgden ervoor dat deze ontwikkeling snel en voelbaar tot uiting kwam. De technieken binnen NLP waren precies de hulpmiddelen die ze miste in andere vormen van coaching en persoonlijke ontwikkeling. NLP vertelt niet alleen wat je kunt doen, maar ook hoe je het doet. Marina merkte dat ze zo bestuurder werd van haar eigen brein. Dit is precies de verbetering die ze ook haar cliënten wil laten ervaren en waar Essensia naartoe werkt. Creëer beweging van binnenuit!

Hypnose en hypnotherapie

NLP en hypnose overlappen elkaar voor een groot gedeelte, aangezien NLP veel ideeën en communicatietechnieken heeft overgenomen uit hypnose en hypnotherapie. Beide hebben het doel om het bewuste, maar vooral ook het onderbewuste denken positief te veranderen. Van hypnose was het een kleine stap naar NLP.

Marina  blijft, met het doel om cliënten nog beter te kunnen begeleiden in hun ontwikkelingsproces en de opleidingen nog aantrekkelijker te maken, het repertoire uitbreiden door blijvend te leren en opleidingen te volgen die verband houden met elkaar. Zoals systemisch werk, numerologie, Human Angels en leiderschap & integratie want ook een coach moet zich blijven ontwikkelen.

 

Missie

De missie van de NLP- en hypnose coach is het helpen van mensen om hun obstakels te overwinnen en hun doelen te realiseren. Essensia streeft ernaar dat jij de touwtjes in handen krijgt over je eigen denken, je gevoel, je energie en je aandacht. Met behulp van NLP, hypnose, zingeving en spiritualiteit kun je in een of meerdere life coaching sessies leren hoe je jou leven richting kunt geven zoals jij dat het liefste wil.